AFWERKING

ACD spanplafonds beschikt over een bekwame en ervaren plaatsingsdienst. Dit maakt het mogelijk een spanplafond- spanwand in 1 dag te plaatsen. Het verplaatsen van meubelen is zelden vereist. Onze spanplafonds- spanwanden hebben de mogelijkhied tot het integreren van spots, verlichtende en allerhande technische en decoratieve elementen.

COMFORT

Droomt u al enige tijd van een nieuw plafond maar begon u er niet aan vanwege het kappen en breken? ACD Spanplafonds is een spanplafond - wandbekleding dat hoog technologische oplossingen biedt. Ons spanplafond- wandbekleding is ideaal voor renovatie, nieuwbouw & decoratie.
15 jaar garantie

DESIGN

ACD Spanplafonds ontwerpt samen met u een spanplafond - wandbekleding dat kwalitatief perfect aan uw eisen voldoet. Ruime keuze uit afbeeldingen en diverse kleuren. U kan ook afbeeldingen aanleveren volledig naar uw eigen voorkeur.


Promotie: van 1/6 tot 31/8 plaatsen we een akoestisch spanplafond aan de prijs van een gewoon spanplafondBlijf op de hoogte van ACD en voeg ons toe op Facebook en Google+