Welke soorten spanplafonds bestaan er? - ACD Spanplafonds

Nieuws

Welke soorten spanplafonds bestaan er?

ACD biedt volgende drie varianten:

Standaard Spanplafond
Een standaard spanplafond is een plafond dat in de meeste gevallen wordt geplaatst. Ons standaard spanplafond is dus een alternatief voor een bezet, houten, gyproc plafond,…

Akoestisch Spanplafond/a>
Het akoestische spanplafond beschikt uiteraard over dezelfde voordelen als het standaard spanplafond. Deze variant wordt echter voorzien van een akoestische functie.
Al naargelang de aard en grootte van het akoestisch probleem, gaat het akoestisch spanplafond gepaard met akoestische isolatie.
Wanneer geluidsgolven onze plafonds bereiken, zal een klein gedeelte hiervan weerkaatsen naar de ruimte. Een gedeelte van de geluidsgolven wordt geabsorbeerd door het spanplafond zelf. Dit komt omdat er zich 250 000 microperforaties per vierkante meter in de bekleding bevinden.

Verlicht Spanplafond
Een verlicht spanplafond is een lichtdoorlatend spanplafond. Deze zijn leverbaar in 30, 50 of 70% lichtdoorlatendheid. Boven het spanplafond wordt ledverlichting geplaatst. Deze kan natuurlijk in alle kleuren. U kan kiezen voor warme, witte, of RGB(W) ledverlichting.

6 april 2018

Ik wens vrijblijvend informatieOF

Geen tijd? Wij bellen u op.